• Hand
 • Vis in glas

luxe relatiegeschenken

 • Uw adres in luxe relatiegeschenken

  Luxe relatiegeschenken, dat is ons bij Wess zeer zeker niet vreemd. Wij hebben relatiegeschenken tot een ander niveau getild en dat geldt eveneens voor onze luxe relatiegeschenken. Wij denken met u mee en als innovatief en creatief bedrijf is het onze verantwoordelijkheid te zorgen voor duurzaamheid en kwaliteit in uw luxe relatiegeschenken.

  Wat bieden wij aan luxe relatiegeschenken?

  Luxe relatiegeschenken kunnen erg breed geïnterpreteerd worden. U kunt bijvoorbeeld op zoek zijn naar een exclusief product, maar bij luxe relatiegeschenken kunt u ook denken aan uitstekende, gegraveerde pennen. Het is maar net waar voor u de verwachting ligt. Wat die verwachting ook mag zijn, luxe relatiegeschenken zijn bij ons moeiteloos terug te vinden. Met veel kwaliteit en service in huis weten wij u steeds weer aangenaam te verrassen.

  Kies voor de luxe relatiegeschenken van Wess

  Kiest u voor Wess, dan kiest u voor luxe relatiegeschenken van kwalitatief hoogwaardig niveau. Met een zorgvuldige selectie in binnen en buitenlandse leveranciers, waarborgen wij de kwaliteit van onze luxe relatiegeschenken. Bent u op zoek naar een heel specifiek product? Neem contact met ons op en informeer naar onze mogelijkheden. Die zijn namelijk eindeloos bij Wess en dat geldt ook voor ons aanbod in luxe relatiegeschenken!

Moodboard
 • Tea diver 30 juli 2013
  Een thee-ei geinspireerd op een tekening van Leonardo Da Vinci. De afgelegen en diepe zee is nognieten. Materiaal: silicone (voedsel veilig) en roestvrij staal. Afmetingen: Ø 30 x 60 mm.
  Tea diver
 • Lasso fleshouder 30 juli 2013
  David Copperfield zal jaloers zijn wanneer hij deze fleshouder bij jou ziet. De lasso houdt 1 (w. Een geweldig onderwerp van gesprek, want iedereen wil natuurlijk weten hoe de Lasso werkt......
  Lasso fleshouder
 • Groenteslijper 30 juli 2013
  Schil of krul sierlijke linten van wortel, courgette, komkommer of andere soortgelijke groenten beetje extra flair toe te voegen. Ook als dunschiller te gebruiken. Afmetingen: 7,8 x 5,5 x 4 cm.
  Groenteslijper