• Hand

gepersonaliseerde geschenken

 • Gepersonaliseerde geschenken voor u

  Een geschenk, leuk om te krijgen en even leuk om te geven. Bij onze onderneming, Wess, maakt u kennis met gepersonaliseerde geschenken die bij iedere gelegenheid passen. Als organisatie zijn wij voor u gespecialiseerd in maatwerk producten van promotionele aard. Gepersonaliseerde geschenken zijn daar een voorbeeld van. Dankzij de gepersonaliseerde geschenken van Wess kunt persoonlijke en zakelijke relatiebanden versterken, maken en aanhalen.

  Ons aanbod in gepersonaliseerde geschenken

  Bij Wess bieden wij u een zeer gevarieerd aanbod in personaliseerde geschenken, afgestemd op allerlei gelegenheden en persoonlijke smaken. Bij gepersonaliseerde geschenken kunt u denken aan servies, pennen, dienbladen en bijvoorbeeld merkgebonden producten. Het doel van een geschenk is toch vaak iemand benaderen op een leuke en persoonlijke manier. Met gepersonaliseerde geschenken speelt u hier uitstekend op in. Op onze website krijgt u een uitstekend idee van ons aanbod en onze creativiteit. Ook vindt u hier terug op welke manieren wij uw geschenken kunnen personaliseren.

  Kwaliteit in gepersonaliseerde geschenken

  Bij Wess ondervindt u de kunst en creativiteit in kwaliteit en kwantiteit. U bent bij ons verzekerd van garantie, kwaliteit en service. Dankzij een strategische samenwerking met leveranciers in binnen en buitenland kunnen wij u dit ook blijven bieden. 

Moodboard
 • Tea diver 30 juli 2013
  Een thee-ei geinspireerd op een tekening van Leonardo Da Vinci. De afgelegen en diepe zee is nognieten. Materiaal: silicone (voedsel veilig) en roestvrij staal. Afmetingen: Ø 30 x 60 mm.
  Tea diver
 • Lasso fleshouder 30 juli 2013
  David Copperfield zal jaloers zijn wanneer hij deze fleshouder bij jou ziet. De lasso houdt 1 (w. Een geweldig onderwerp van gesprek, want iedereen wil natuurlijk weten hoe de Lasso werkt......
  Lasso fleshouder
 • Groenteslijper 30 juli 2013
  Schil of krul sierlijke linten van wortel, courgette, komkommer of andere soortgelijke groenten beetje extra flair toe te voegen. Ook als dunschiller te gebruiken. Afmetingen: 7,8 x 5,5 x 4 cm.
  Groenteslijper