• Hand
 • Vis in glas

exclusieve relatiegeschenken

 • Onze exclusieve relatiegeschenken

  Relatiegeschenken, een terugkerend element bij veel bedrijven. Meerdere malen per jaar is het tijd voor relatiegeschenken. Die kunnen en mogen eenvoudig van aard zijn, maar evengoed mogen ze exclusief van aard zijn. Ook in exclusieve relatiegeschenken zijn wij u uitstekend van dienst bij Wess. Met creatieve en gepassioneerde toewijding zijn wij dagelijks in touw om u te kunnen voorzien van onder meer exclusieve relatiegeschenken. Wij vertellen u er graag meer over.

  Kwaliteit in exclusieve relatiegeschenken

  Onze exclusieve relatiegeschenken zijn duurzaam en van goede kwaliteit. Dankzij een zorgvuldig opgebouwd netwerk in binnen en buitenlandse leveranciers zijn wij dagelijks bezig met het vervaardigen van kwaliteit. Kwaliteit in onder andere exclusieve relatiegeschenken. Met een uitgebreide website en tevens webshop krijgt u een erg goede indruk van wat onze mogelijkheden in exclusieve relatiegeschenken zijn.

  Ons assortiment in exclusieve relatiegeschenken

  Relatiegeschenken zijn bepalend en tevens persoonlijk. Bent u op zoek naar exclusieve relatiegeschenken, dan vindt u op onze website tal van suggesties. Een persoonlijk onderhoud kan uiteraard ook, want uw wensen zijn voor ons belangrijk. Met creativiteit en kwaliteit hoog in het vaandel kunnen wij u steeds weer van dienst zijn. Kijk voor uw mogelijkheden wat betreft exclusieve relatiegeschenken vandaag nog op onze website of in onze webshop!

Moodboard
 • Tea diver 30 juli 2013
  Een thee-ei geinspireerd op een tekening van Leonardo Da Vinci. De afgelegen en diepe zee is nognieten. Materiaal: silicone (voedsel veilig) en roestvrij staal. Afmetingen: Ø 30 x 60 mm.
  Tea diver
 • Lasso fleshouder 30 juli 2013
  David Copperfield zal jaloers zijn wanneer hij deze fleshouder bij jou ziet. De lasso houdt 1 (w. Een geweldig onderwerp van gesprek, want iedereen wil natuurlijk weten hoe de Lasso werkt......
  Lasso fleshouder
 • Groenteslijper 30 juli 2013
  Schil of krul sierlijke linten van wortel, courgette, komkommer of andere soortgelijke groenten beetje extra flair toe te voegen. Ook als dunschiller te gebruiken. Afmetingen: 7,8 x 5,5 x 4 cm.
  Groenteslijper