• Hand
 • Vis in glas

Over WESS

 • WESS is een organisatie, gespecialiseerd in maatwerk promotionele producten. Hierbij hebben wij ons toegespitst op innovatieve concepten en acties die worden ondersteund door nieuwe, originele en exclusieve premiums. Met als doel verkoop stimuleren, een relatie verstevigen, respons verhogen of kennismaken.

  Wat het doel ook is, WESS is in staat het geschikte premium te vinden, passend binnen het voorgenomen actietype en rekening houdend met de beoogde reclame marketingstrategie.

  WESS staat garant voor kwaliteit en service. Hiertoe zijn wij in staat door een strategische samenwerking met vooraanstaande leveranciers uit binnen- en buitenland. Belangrijke pijlers hierbij zijn de afgesproken levertijden, adequate uitvoering tegen de juiste prijs/kwaliteit verhouding.

   


Moodboard
 • Tea diver 30 juli 2013
  Een thee-ei geinspireerd op een tekening van Leonardo Da Vinci. De afgelegen en diepe zee is nognieten. Materiaal: silicone (voedsel veilig) en roestvrij staal. Afmetingen: Ø 30 x 60 mm.
  Tea diver
 • Lasso fleshouder 30 juli 2013
  David Copperfield zal jaloers zijn wanneer hij deze fleshouder bij jou ziet. De lasso houdt 1 (w. Een geweldig onderwerp van gesprek, want iedereen wil natuurlijk weten hoe de Lasso werkt......
  Lasso fleshouder
 • Groenteslijper 30 juli 2013
  Schil of krul sierlijke linten van wortel, courgette, komkommer of andere soortgelijke groenten beetje extra flair toe te voegen. Ook als dunschiller te gebruiken. Afmetingen: 7,8 x 5,5 x 4 cm.
  Groenteslijper