• Hand

promotiemateriaal bedrukken

 • Uw promotiemateriaal laten bedrukken bij Wess

  Veel bedrijven en instanties werken met promotiemateriaal en dat is niet voor niets uiteraard. Middels promotiemateriaal kunnen verschillende doelen behaald worden en doelgroepen bereikt worden. Dankzij Wess wordt promotiemateriaal bedrukken wel heel toegankelijk. Wij zijn een innovatief en creatief bedrijf en we denken graag met u mee over uw promotiemateriaal.

  Onze mogelijkheden om promotiemateriaal te bedrukken.

  Wij informeren u erg graag en met toewijding over onze mogelijkheden in het bedrukken van promotiemateriaal. Wij zijn een meedenkende en creatieve partner, zodat we optimaal resultaat halen uit uw promotiemateriaal. Er bestaand verschillende soorten promotiemateriaal, die natuurlijk ook weer op verschillende manieren bedrukt dienen te worden. U kunt hierbij denken aan zeefdruk, transferdruk, blinddruk of lasergraveren. Dit zijn allemaal voorbeelden van het laten bedrukken van promotiematerialen.

  Kies voor kwaliteit in het laten bedrukken van promotiemateriaal

  Kiest u voor een samenwerking met Wess, dan kiest u voor kwaliteit en service. Wij bieden u vele mogelijkheden op een vrijblijvende en prettige manier. Wij geloven in samenwerken, want daarmee komen we verder. Kwaliteit en dienstverlening zijn voor ons vanzelfsprekende eigenschappen, die dagelijks terugkomen in onze werkzaamheden bij het bedrukken van promotiemateriaal.

Moodboard
 • Tea diver 30 juli 2013
  Een thee-ei geinspireerd op een tekening van Leonardo Da Vinci. De afgelegen en diepe zee is nognieten. Materiaal: silicone (voedsel veilig) en roestvrij staal. Afmetingen: Ø 30 x 60 mm.
  Tea diver
 • Lasso fleshouder 30 juli 2013
  David Copperfield zal jaloers zijn wanneer hij deze fleshouder bij jou ziet. De lasso houdt 1 (w. Een geweldig onderwerp van gesprek, want iedereen wil natuurlijk weten hoe de Lasso werkt......
  Lasso fleshouder
 • Groenteslijper 30 juli 2013
  Schil of krul sierlijke linten van wortel, courgette, komkommer of andere soortgelijke groenten beetje extra flair toe te voegen. Ook als dunschiller te gebruiken. Afmetingen: 7,8 x 5,5 x 4 cm.
  Groenteslijper