• Hand

duurzame relatiegeschenken

 • Uw partner in duurzame relatiegeschenken

  Relatiegeschenken, het hele jaar door komen we er mee in aanraking. Met kerst, ter gelegenheid van een jubileum, een mijlpaal of gewoon omdat het er tijd voor is. Maar relatiegeschenken worden steeds vaker gewaardeerd op basis van de duurzaamheid. Bij Wess maakt u onder meer kennis met een gevarieerd aanbod in duurzame relatiegeschenken omdat ook wij voorstander zijn van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo hoort het ook!

  Onze mogelijkheden in duurzame relatiegeschenken

  Als bedrijf maken wij bewuste keuzes, om zo duurzame relatiegeschenken te kunnen vervaardigen. Dat doen wij met oog op langer plezier van een hoop zaken, namelijk het milieu maar ook de duurzaamheid van een product of geschenk. Dankzij onze standpunten en maatstaven in maatschappelijk verantwoord ondernemen, kunnen wij steeds weer meegaand en beweeglijk zijn zodat wij u duurzame relatiegeschenken kunnen bieden. Onze duurzame relatiegeschenken zijn zeer uiteenlopend en op tal van smaken en gelegenheden afgestemd. Op onze website en in onze webshop krijgt u daar een erg goed beeld van!

  Kies voor duurzame relatiegeschenken

  Bent u op zoek naar kwaliteit, maar dus ook duurzaamheid als het relatiegeschenken aankomt? Kies dan voor uw verantwoorde partner hier in, Wess. Wij verzorgen met plezier en toewijding uw duurzame relatiegeschenken. 

Moodboard
 • Tea diver 30 juli 2013
  Een thee-ei geinspireerd op een tekening van Leonardo Da Vinci. De afgelegen en diepe zee is nognieten. Materiaal: silicone (voedsel veilig) en roestvrij staal. Afmetingen: Ø 30 x 60 mm.
  Tea diver
 • Lasso fleshouder 30 juli 2013
  David Copperfield zal jaloers zijn wanneer hij deze fleshouder bij jou ziet. De lasso houdt 1 (w. Een geweldig onderwerp van gesprek, want iedereen wil natuurlijk weten hoe de Lasso werkt......
  Lasso fleshouder
 • Groenteslijper 30 juli 2013
  Schil of krul sierlijke linten van wortel, courgette, komkommer of andere soortgelijke groenten beetje extra flair toe te voegen. Ook als dunschiller te gebruiken. Afmetingen: 7,8 x 5,5 x 4 cm.
  Groenteslijper